B&Co Academy

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.

Ons aanbod gaat van basis-opleidingen ‘Wijn leren proeven’ tot thema-avonden rond een bepaalde wijn/spirit of het ontdekken we een bepaalde wijnstreek. Op deze avonden kan je vanzelfsprekend de voorgestelde producten degusteren.

bekijk ons aanbod hieronder!

Programma

Start 2 Taste Wine Sessie 3

Hedendaagse basiscursus om wijn te leren proeven gebaseerd op het boek van Madeleine Puckette 'Wine Folly - Masterclass'. Op basis van de druivensoort wordt de kunst van het degusteren aangeleerd. Gespreid over 6 avonden, maak je kennis met 70 verschillende wijnen uit de hele wereld. Elke wijn wordt uitvoerig besproken met tevens aandacht voor foodparing.
Dit volledig nieuw lessenpakket werd samengesteld door Kurt Kerkhof - Gediplomeerd Sommelier Conseil aan de Université du Vin te Suze la Rousse (FR) in samenwerking met Patrick Tahon - eigenaar van B&CO en Wereldwijnmeester aan Eigentijds Vlaams Wijninstituut.

Elke avond behandelen we één of meerdere wijnstijlen, één of meerdere wijnlanden en proeven we 12 wijnen, die we achteraf uitvoerig bespreken. Na elke les ontvang je de slides en het overzicht via mail.

De inschrijvingsprijs bedraagt 285,00 Eur
Indien je het wenst kan je het schitterende wijnboek 'Winefolly - Masterclass' van Madeleine Pucket aankopen in de winkel. zo kan je je reeds op voorhand wat inleven in de wondere wereld van het degusteren van wijn en de verschillende druivensoorten. Wij stellen je ook professionele degustatieglazen ter beschikking.

Data : Woensdagavonden 18/9, 25/9, 2/10, 9/10, 16/10, 23/10 om 19.30 STIPT.

Inschrijven mogelijk tot: .

Inschrijven

Bezig met verzenden...

Er ging iets mis, gelieve opnieuw te versturen. Als deze fout blijft aanhouden kan u zich inschijven door een e-mail te sturen naar het adres cursus@b-en-co.be.

Uw bericht werdt goed ontvangen.

           * verplichte velden