Geschenkbon

B&Co Geschenkbon

Laat je graag de keuze over aan diegene die het geschenk krijgt, opteer dan voor een B&CO Geschenkcheque, kleef er zelf een bedrag op en wij stoppen de geschenkbon in een verzorgde verpakking. Win tijd en bestel de B&CO geschenkbon online. Wij zorgen ervoor dat hij klaar ligt op het door jou geselecteerde tijdstip.

Relatie-geschenkpakket Bubbels

Palmer&Co Brut Réserve in etui

Gemaakt van druiven (55% Chardonnay 35% Pinot Noir en 10% Pinot Meunier) hoofdzakelijk afkomstig van Premier Cru-en Grand Cru-wijngaarden van de Montagne de Reims, aangevuld met een aanzienlijke percantage reservewijnen. Fijne en elegante Champagne. Verfijnd in de neus met aroma's van pompelmoes, peer en abrikoos aangevuld met een subtiele toets van nootjes en boter. Heel evenwichtig en verfrissend in de mond. Uitstekende compagnon voor het aperitief.

Beschikbaar in 0.375, 0.75 en 1.5 liter. Op aanvraag in 3.00, 6.00 en 15.00 liter.

Relatie-geschenkpakket Bubbels

Louis Roederer Brut Premier in Geschenketui

Louis Roederer produceert wijnen uit eigen wijngaarden, die de beste kwaliteit en stijl vertegenwoordigen. De excellente eigen wijngaarden, de unieke collectie reservewijnen en likeurwijnen en de grote zorg die Louis Roederer besteedt aan al zijn champagnes onderscheiden hem zeer duidelijk van al de andere champagnehuizen. La Revue du Vin de France verkoos Roederer als beste Champagnehuis ter wereld. Brut Premier brengt ten minste wijnen uit 4 verschillende oogstjaren samen in een cuvé die bestaat uit 56% Pinot Noir, 34% Chardonnay en 10% Pinot Meunier. Ongeveer 10% reservewijnen uit ten minste 3 voorgaande oogstjaren voegen de "final touch" toe die de continuïteit in de Louis Roederer stijl verzekeren. Een grote Champagne voor de betere momenten.

Relatie-Geschenkpakket wijn

Chateau Panchille 2014 in HK 2 flessen

Pascal Sirat nam het wijnbedrijf over na het overlijden van zijn vader in 1981 zowel op het veld als in het domein bracht hij vernieuwingen en renovaties aan en werkt met respect voor het milieu. Deze wijn is gemaakt met hoofdzakelijk de Merlot druif en een beetje Cabernet-Franc. Gedeeltelijke gerijpt op eikenhout. Hij gaat perfect samen met bijvoorbeeld gegrilde vleesgerechten.

Prijs: € 26,00;-

Bestel online

Maak uit ons aanbod een keuze en bestel alles via ons online bestelformulier. Na ontvangst zal u van ons een bevestiging ontvangen via mail of telefonisch.

Bezig met verzenden...

Er ging iets mis, gelieve opnieuw te versturen. Als deze fout blijft aanhouden kan u uw bestelling steeds mailen naar het adres order@b-en-co.be.

Uw bericht werdt goed ontvangen.

           * verplichte velden