Degustatiedagen ‘Ontmoet De Wijnmaker’ 17-18-19 nov

🍇🍷 Ontdek de magie van wijn tijdens onze jaarlijkse degustatiedagen ‘Ontmoet De Wijnmaker’! 🍷🍇
Bereid je voor op een onvergetelijk weekend waar kennis, vakmanschap en passie samenkomen in elke druppel wijn. Stap binnen in de fascinerende wereld van wijnmakers en laat je betoveren door tientallen wijnen, variërend van geliefde klassiekers tot verrassende nieuwkomers.
🍾 Wat is er beter dan het najaar, de winter en de aanstaande feestdagen te verwelkomen met een warme en gezellige degustatie-ervaring? 🎉 Dit is hét moment om jezelf onder te dompelen in heerlijke smaken en om je feestwijnen zorgvuldig uit te kiezen voor de komende vieringen.
💫 Laat je verwennen door:
– Een uitgebreide selectie wijnen
– Persoonlijke ontmoetingen met gepassioneerde wijnmakers
– Proeverijen die je zintuigen prikkelen
En dat allemaal in een ontspannen en vriendelijke sfeer.
Deelname aan deze degustatie is zoals altijd vrijblijvend en helemaal GRATIS. Maar er is meer! Als je tijdens het evenement je bestelling plaatst voor minimaal 6 flessen van dezelfde wijn, ontvang je een exclusieve korting. Deze aanbieding is alleen geldig op de dag van het evenement, dus zorg ervoor dat je erbij bent om te profiteren.
🎉 Praktische informatie
Deelname aan deze degustatie is zoals altijd volledig vrijblijvend en kosteloos.
Als kers op de taart bieden we een aantrekkelijke korting per 6 flessen van dezelfde soort. Let wel op: deze korting is alleen geldig wanneer je je bestelling plaatst op de dag van het evenement. Alle aankopen worden ter plaatse afgerekend en kunnen op een later moment worden opgehaald.
📢 Blijf op de hoogte!
Wil je geen enkel detail van dit geweldige event missen? Druk dan snel op ‘geïnteresseerd’ in ons Facebook evenement. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en updates rondom deze bijzondere degustatiedagen.
Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 17-18-19 november voor een weekend vol plezier, ontdekkingen en heerlijke wijnen. Samen vieren we de kunst van het wijnmaken en de smaak van het leven!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

In het kort:

Schrijf je meteen in!

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?