A L'olivier

In 1822 richt Eugene Popelin A L’Olivier op in Parijs om Parijzenaren de goede oliën van de Provence te bieden. Hij creëerde het werk dat we vandaag doen bij A L’Olivier. Het hele jaar door reizen we door het Middellandse-Zeegebied, selecteren de wijnen en bieden deze aan onze klanten aan. Ons panel van proeverijen staat garant voor een onberispelijke organoleptische kwaliteit. Onze kwaliteitsafdeling waakt over de traceerbaarheid en de criteria van zuiverheid en versheid van de oliën die we voorstellen onder het merk A L’Olivier.
Sinds 1994 heeft L’OLIVIER op smaak gebrachte olijfolie als onderdeel van een partnerschap met de uitvinder van een exclusief proces. Twintig jaar later heeft A L’Olivier net een nieuw eco-extractieproces ontwikkeld. Verse planten boordevol smaken en royale hoeveelheden zijn de geheimen van het succes van een assortiment dat een referentie blijft in de markt voor gearomatiseerde oliën. Het speerpunt van dit assortiment is verse basilicum-olijfolie.
In de loop van de tijd heeft A L’OLIVIER verworven, hetzij door externe groei of door de ontwikkeling van vaardigheden in eigen huis, productie-knowhow. Tegenwoordig produceert de molen van Poitou van een lokale grondstof, maagdelijke oliën van noten en zaden, waarvan sommige afkomstig zijn uit de biologische landbouw. In onze workshops in de Provence maken we sauzen en andere specialiteiten.

Aanbod van deze producent in onze winkel:

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?