Whiskytasting Pernod Ricard do 21/09 ❗ VOLZET ❗

🥃Ontdek de schatten van Pernod Ricard tijdens de exclusieve Whiskytasting op 21/09! 🥃🥃

Ben je klaar om je smaakpapillen te verwennen en je zintuigen te prikkelen? Maak je dan klaar voor een onvergetelijke whiskytastingervaring bij B&co te Kortrijk! We zijn verheugd om je uit te nodigen voor een exclusieve avond waarin we je meenemen op een reis door enkele van de meest verfijnde whiskies, allemaal in de bekwame handen van Pernod Ricard.

LINE-UP:

  1. THE GLENLIVET 15YR: Laat je betoveren door de zachte aroma’s en rijke smaken van deze 15 jaar oude single malt. Een ware klassieker die de kunst van het rijpen belichaamt.
  2. ABERLOUR CASG ANNAMH: Duik in de diepten van Aberlour’s Casg Annamh, waar complexe lagen van smaak samenkomen om een meesterwerk te creëren dat je smaakpapillen zal verrassen.
  3. ABERLOUR A’BUNADH ALBA: Proef de intensiteit van A’Bunadh Alba, een krachtige en smaakvolle expressie van Aberlour’s vakmanschap. Een viering van Schotse tradities.
  4. ABERLOUR 16YR: Ervaar verfijning in elke slok met Aberlour 16 jaar oud. Een whisky die geduldig is gerijpt om een harmonieus en elegant profiel te leveren.
  5. CHIVAS REGAL 18YR: Maak kennis met de sublieme Chivas Regal 18 jaar oud, een blend van zorgvuldig geselecteerde whisky’s die leiden tot een ongeëvenaarde soepelheid en diepte.
  6. REDBREAST 12YR: Uit Ierland komt de Redbreast 12 jaar oud, een pot still whisky die bekend staat om zijn rijke karakter en uitnodigende aroma’s.
  7. FOUR ROSES SMALL BATCH: Van Kentucky tot bij jou, Four Roses Small Batch biedt een vleugje Amerikaanse bourbonperfectie met zijn uitgebalanceerde smaakprofiel.

Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf of nodig je vrienden uit voor deze buitengewone whiskytasting! Leer meer over de rijke geschiedenis van elke whisky, de kunst van het proeven en geniet van een avond vol gezelligheid en verfijnde smaken. Mis deze kans niet om de meesterwerken van Pernod Ricard te ontdekken en je liefde voor whisky naar een hoger niveau te tillen. Reserveer snel je plek, want de beschikbaarheid is beperkt! Bij verdere vragen kan u contact opnemen met ons via het mailadres shop@b-en-co.be

🥃 Op een avond vol verfijning en genot – tot dan bij B&co! 🥃

Inschrijven? –>

Wil u op de hoogte blijven van volgende evenementen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

In het kort:

Schrijf je meteen in!

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?