Over B&Co

B&CO is dé referentie voor wijnen en spirits binnen de ruime regio van Kortrijk

Je komt hier voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. Partner van horeca-bedrijven en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen uit Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Oostenrijk, Griekenland en de Nieuwe Wereld. 

Van elk van de wijndomeinen wordt het verhaal gebracht, dit zowel over het terroir, de productie, de wijnmaker als de wijnen. Hiervoor houden wij een zeer nauw contact met de wijnboeren met wie we samenwerken om zo perfect op de hoogte te zijn van het en en zeilen binnen elk wijndomein. 

Op vlak van sterke dranken, springen vooral de uitzonderlijke collectie van meer dan 500 Single Malt Whisky’s uit Schotland en vele andere whisky-producerende landen in het oog.

Verder een zeer uitgebreid aanbod van Gins en Tonics. Ook voor de liefhebber van cocktails hebben we alle benodigde producten, gaande van Tequila, Mezcal, Cachaca, Rum, Bourbon,…Vanzelfsprekend ook ruime keuze spirits uit de Oude Wereld, als daar zijn : Armagnac, Cognac, Calvados, Grappa,…

B&Co : jouw adviseur in fijne wijnen en spirits met een heel ruim assortiment!

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?