B&Co als horecapartner

B&CO – uw Horeca-partner – ondersteunt bestaande en nieuwe Horeca-zaken bij de uitbouw van een evenwichtige wijnkaart op maat en/of aangepast aan het menu van de maand. Bovendien voorzien wij op aanvraag een opleiding voor de medewerkers van de zaak in ons opleidingslokaal of ter plaatse bij de klant. Wij brengen de medewerkers bij hoe ze op een professionele manier een fles presenteren aan de klant en hoe de fles vervolgens op een degelijke manier te openen. Tevens geven we uitleg over de wijnen zelf, alsook over de combinatie ervan met de gerechten. In samenwerking met onze partners geven we ook opleiding inzake creatie van cocktails en hoed ze op een consistente manier te maken.

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?