FOURCHETTE GASTRONOMISCH BIER

Fourchette werd geboren uit het beste van twee werelden: de geraffineerde, verfijnde smaak van topchefs en de kennis en de passie van 6 generaties meesterbrouwers. Fourchette is levend bier. Brouwerij Van Steenberge uit Evergem gebruikt hiervoor edele hopsoorten en unieke gistvariëteiten. Als geen ander beheersen zij het proces van hoge gisting, natuurlijke lagering en nagisting. Een wetenschappelijke analyse van Fourchette toont aan dat mensen de smaak ervan vooral zullen ervaren als fruitig (gistcultuur) en floraal (witbier). Kenners onderscheiden ook smaken van citrus, koriander, kruidnagel en pompelmoes.

Fourchette is heerlijk bij allerlei gerechten, zowel bij vlees en vis. In samenwerking met de chefs van Lust & Dust zijn er enkele perfect passende gerechten gecreëerd bij Fourchette. Deze kan je raadplegen op deze LINK.

Fourchette is verkrijgbaar in flessen van 33 cl en 75 cl. Tevens is er een heel mooie giftpack van 4*33cl beschikbaar met een prachtig Fourchette Glas. Top-geschenkidee !

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?