Labourdonnais Distillery Mauritius

Labourdonnais is gelegen op het wondermooie eiland Mauritius in de Indische Oceaan. Dit is een zelfstandige republiek sedert 1968, bestaande uit verschillende eilanden. De hoofdstad is Port Louis.

Labourdonnais bestaat al sinds de 18e eeuw. Toendertijd stond het bedrijf enkel in voor de teelt van suikerriet, later aangevuild met de nevenactiviteit productie van rum. Sedert 2006 legt men zich nog enkel toe op de rumproductie. In Mauritius produceert men hoofdzakelijk Rum Agricole op basis van suikerrietsap.

Van deze Distillery hebben we op vandaag 3 rums agricole in het gamma :

Labourdonnais Classic White is een zeer elegante witte ‘Craft Rum’ met een toegankelijk en subtiel gamma aan smaken.

Labourdonnais Classic Gold is en zachte en zeer toegankelijke fouden ‘craft rum’ met perfecte balans tussen vanille,suikerriet en delicate houttonen. Klassieke medium body rum.

Labourdonnais Spiced Gold is een gekruide donkere rum, delicaat met zoet toetsje en met mooie geheime kruidenmix waarin we duidelijk de kaneel van eigen teelt herkennen.

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?