Nieuwe Sessie Start2Taste Wijn

In maart 2020 start de 4de sessie van onze prachtige wijnopleiding Start2Taste Wijn.Deze hedendaagse basiscursus om wijn te leren proeven is gebaseerd op het boek van Madeleine Puckette ‘Wine Folly – Masterclass’. We vertrekken vanuit de druivensoort om de kunst van het degusteren aan te leren en ook kennis te maken met de boeiende wereld van de wijn. Gespreid over 6 avonden, maak je kennis met 70 verschillende wijnen uit de hele wereld. Elke wijn wordt uitvoerig besproken met tevens aandacht voor foodpairing. Meer info en inschrijven.

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?