PICORI : nieuw lokaal aperitief

Anno 2020… Covid heeft de wereld in haar greep. In een kelder in ZW-Vlaanderen proberen twee vrienden de verloren tijd in te halen. Picori werd geboren. Niet veel later weerklonk te tikken van glazen gevuld met Picori. Een nieuwe gouden periode braak aan.
Picori is een sterke drank gemaakt op basis van appelsienen. Een gouden mix tussen bitter en zoet. Serveertip : Picori schudden voor gebruik. Schenk 2/5e Picori in een glas gevuld met een 3tal ijsblokjes. Voeg 3/5e witte wijn of zelfs rosé toe. Indien je het geheel nog pittiger wilt maken voeg je nog een scheutje Cointreau toe. Cheers !

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?