SAL de IBIZA is een lijn van uitstekende tafelzoutproducten, allemaal gemaakt van 100% zeezout van de hoogst mogelijke kwaliteit. SAL de IBIZA wordt exclusief geoogst in het natuurreservaat “Parque Natural de Ses Salines d’Eivissa”, in 1999 door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Het bevat geen additieven of conserveermiddelen en ondergaat evenmin enige vorm van verfijning anders dan langzaam drogen onder de zon en zacht slijpen in oude steenmolens, waardoor SAL de IBIZA zijn meer dan 80 vitale mineralen en sporenelementen kan behouden. We voegen eenvoudig niets toe en nemen niets weg, omdat een puur en gezond zeezout niets anders vereist dan zon, zee en een zeebries! Echt Cristal de la Vida!
Waarom zeezout?
Natuurlijk zeezout is niet alleen een verbinding van natrium en chloor, maar ook een vitaal element onder een breed scala aan natuurlijke mineralen en sporenelementen die essentieel zijn voor de menselijke gezondheid! Kortom, natuurlijk zeezout is niets anders dan gedehydrateerd zeewater. Als het wordt achtergelaten zoals het in de natuur voorkomt, is het identiek aan de zouten die ongeveer 1% van onze lichaamsvloeistoffen uitmaken. Deze hoeveelheid zout is voor ons net zo belangrijk als een constante lichaamstemperatuur van ongeveer 37 ° Celsius.