SAVE THE DATE Degustatiedagen ‘Ontmoet De Wijnmaker’ zaterdag 18-zondag 19 november

Ontdek de magie van wijn tijdens onze jaarlijkse degustatiedagen ‘Ontmoet De Wijnmaker’! 🍷🍇

Bereid je voor op een onvergetelijk weekend waar kennis, vakmanschap en passie samenkomen. Stap binnen in de fascinerende wereld van wijnmakers en laat je betoveren door tientallen wijnen, variërend van geliefde klassiekers tot verrassende nieuwkomers.

🍾 Wat is er beter dan het najaar, de winter en de aanstaande feestdagen te verwelkomen met een warme en gezellige degustatie-ervaring? 🎉 Dit is hét moment om jezelf onder te dompelen in heerlijke smaken en om je feestwijnen zorgvuldig uit te kiezen voor de komende feestdagen.

💫 Laat je verwennen door:

– Een uitgebreide selectie wijnen
– Persoonlijke ontmoetingen met gepassioneerde wijnmakers
– Proeverijen die je zintuigen prikkelen

En dat allemaal in een ontspannen en ongedwongen sfeer.

ℹ️ Praktische informatie
Deelname aan deze degustatiedagen is zoals altijd volledig vrijblijvend en kosteloos. Als kers op de taart bieden we een aantrekkelijke korting per 6 flessen van dezelfde soort. Let wel op: deze korting is alleen geldig wanneer je je bestelling plaatst op de dag van het evenement. Alle aankopen worden ter plaatse afgerekend en kunnen op een later moment worden opgehaald.

📢 Blijf op de hoogte!
Wil je geen enkel detail van dit aankomende event missen? Druk dan snel op ‘geïnteresseerd’. Zo ben je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes en updates. https://fb.me/e/1cArw9t9M

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 18-19 november voor een weekend vol plezier, ontdekkingen en heerlijke wijnen. Samen vieren we de kunst van het wijnmaken en de smaak van het leven!

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?