Whisky Masterclass Aberfeldy, Craigallachie, Royal Brackla, Dewar’s Woe 31/01

We zijn verheugd om jullie opnieuw uit te nodigen voor een exclusieve proefavond waarin Brand Ambassador Benelux Tamara Van Der Schueren je meeneemt op een reis door enkele van de meest verfijnde whisky’s van de Schotse Highlands en Speyside. 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿We ontdekken zowel verschillende vatrijpingen (Bourbon, Sherry, Armagnac,..) als verschillende leeftijden tot wel 21 jaar oud.

Leer meer over de rijke geschiedenis van elke whisky, de kunst van het proeven en geniet van een avond vol gezelligheid en nieuwe smaken. Je hoeft geen kenner te zijn om deel te nemen, enkel gezonde interesse is aangeraden! 🥃

LINE-UP
– Aberfeldy 12y
– Aberfeldy 16y
– Aberfeldy 21y
– Craigellachie 13y
– Craigellachie 13y Armagnac Cask Finish
– Royal Brackla 18y
– Dewar’s 21y Double Double Aged

Reserveer snel je plek, want de beschikbaarheid is beperkt! Bij verdere vragen kan u contact opnemen met ons via het e-mailadres shop@b-en-co.be .

Op een avond vol verfijning en genot – tot dan bij B&Co!

Prijs: € 35
Tijdstip: 19u00-22u
Locatie: B&Co Shop, Brugsesteenweg 223a Kortrijk
Taal: Nederlands

Inschrijven:
https://www.b-en-co.be/academy-sessie/568970/

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?