Een geschenk met SMAAK voor uw medewerkers!

Werkgeluk binnen een bedrijf begint bij het management door het tonen van waardering en dankbaarheid, maar ook door het tonen van interesse in uw personeel. Maak daarom gebruik van de dag van de medewerker om het personeel te bedanken met een gepersonaliseerd cadeau!

U kan dit bestellen via onze webshop, maar spring ook gerust binnen in onze shop om zelf iets samen te stellen! (Schrijf in de opmerking bij een online bestelling of er enkel een strik rond de verpakking mag of ook een cadeaupapier.)

GESCHENKPAKKETTEN WIJN

Onze geschenken zijn telkens verpakt in een stijlvolle zwarte doos met een stoffen lint en informatie over de wijnen.

ONZE HUISCHAMPAGNES

OLIJFOLIE & ZO

BIER PAKKETTEN

NON-ALCOHOLIC

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?