Abavas Ciders op Open Bottle Days

Letland

Abavas is de droom van de jonge cidermaker Martins uit Letland. Hij maakt bijzondere wijnen en distillaten op basis van appels en bessen afkomstig van het Letse platteland, niet ver van het plaatsje Sabile in de vallei van de Abava rivier. Daar liggen de boomgaarden van Abavas. Naast een aantal niet mousserende appelwijnen maken zij ook mousserend cider en een hele bijzondere bubbel van rabarber. B&CO focust op 2 ciders (Medium Cider en een schitterende Gehopte Cider) en een unieke Rabarber-bubbelwijn. Absoluut het ontdekken waard !

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?