Vignobles Foncalieu op Open Bottle Days

Vignobles Foncalieu is een groep wijnboeren die over de jaren (sedert 1967) heen een unieke band hebben ontwikkeld tussen terroir en wijn. Er worden wijnen gemaakt op basis van druiven afkomstig van de regio lopende van de Corbières tot aan de Mediterraanse kust. In deze mooie wijnstreek tussen zee en de bergen bewerken de wijnboeren gezamenlijk 4000 Ha wijngaarden om unieke wijnen met hoge kwaliteit te kunnen aanbieden. Foncalieu is één van de 50 meest geprezen wijnbedrijven ter wereld (volgens Drink International).

De wijnselectie omvat een reeks interessante rosé wijnen, de unieke mono-cépage-wijnen ‘Ensidune’ op basis van de druivensoorten Marselan, Marsanne, Muscat Sec, Cabernet Franc. Hiernaast nog enkele leuke ontdekkingen uit de streek rond Carcassonne. Uitstekende Prijs-kwaliteitsverhouding !

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?