APPLETON ESTATE : Heerlijke rums uit Jamaica

Appleton Estate, de oudste suikerplantage en distilleerderij in Jamaica, is de geboorteplaats van Appleton Estate Jamaica Rum. Het landgoed staat bekend om zijn vruchtbare grond en ligt in de weelderige, zonovergoten Nassau-vallei in de parochie van St. Elizabeth en omvat een distilleerderij, een suikerfabriek en een eigen kristalheldere, blauwe waterbron. Sinds 1749 worden deze premium, gerijpte rum geproduceerd van zorgvuldig gecultiveerd suikerriet dat op het landgoed wordt verbouwd en geoogst op het prachtige eiland Jamaica. Appleton Estate Jamaica Rums leveren onderscheidende, rijke, complexe, luxe smaken binnen een breed scala aan aanbod. De handgemaakte rum van Appleton Estate wordt strikt door het landgoed gedestilleerd met behulp van een gepatenteerde giststam die is vermeerderd met het suikerriet dat op het landgoed wordt verbouwd, en geproduceerd door de nauwgezette combinatie van een kleine batch koperen pot en kolomdestillatie. Met het ideale klimaat voor het produceren van rum, rijpt Appleton Estate Jamaica Rum in zorgvuldig geselecteerde, handgemaakte eikenhouten vaten. Het proces wordt afgerond met de kunstige blending door Master Blender, Joy Spence - de eerste vrouwelijke Master Blender in de branche.

Van Appleton selecteerden we volgende heerlijke rums :

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?