We OPENDEUREN weldra !!

Het zijn bizarre tijden geweest en het houdt maar niet op. Evenwel jeuken onze handen om jullie in november uit te nodigen voor onze eerste ‘na-corona-tasting’ op donderdagavond 18 november en vrijdagavond 19 november, telkens van 19u-23u. Data die je nu alvast reeds in jouw agenda kan prikken. Tijdens deze degustatiedagen kan je kennis maken met feestbubbels en -wijnen, leuke biertjes, allerhande nieuwigheden, … en het spreekt voor zich dat we zorgen voor enkele mooie promo’s.

We nemen geen risico’s want we maken er een Covid-Safe Event van, wat betekent dat er voor de tastings moet worden ingeschreven en dat bij aankomst een geldig Covid-Safe-Attest moet worden voorgelegd. Het spreekt voor zich dat dit alles tegen dan nog kan veranderen. Maar alleen zo kunnen we op een degelijke manier degusteren, want met een mondmasker zou dat moeilijker zijn…

Weldra ontvang je een mail met jouw persoonlijke uitnodiging ! We zien er al naar uit !!

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?