B&Co-team @ Prowein Düsseldorf

Prowein Anna Patrick

Zondag, maandag en dinsdag (19-20-21 maart) gaan wij op zoek naar nieuwe wijnen op de grootste wijnbeurs ter wereld, namelijk Prowein in Düsseldorf. We ontdekken niet alleen nieuwe wijnen, wij proeven ook de nieuwe jaargangen van wijnen die we al in ons aanbod hebben én we maken onze selectie rosé voor lente/zomer 2023.

Ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat? Hoeveel wijnen we proeven? Welke wijnboeren uw favoriete wijn maken? Welke toppers ons verrassen? Nieuwe producten en weetjes over de wijnwereld,…

De antwoorden op deze vragen zal u kunnen terugvinden op ons verhaal op Instagram en Facebook!

Wij zijn UITZONDERLIJK GESLOTEN op dinsdag 21 maart.

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?