Feesten met mocktails

Even geen zin in alcohol, maar wel zin om mee te vieren? The mocktailclub heeft voor jou het ideale alcoholvrije alternatief. Serveer ze met de juiste garnituur en tover zo een feestelijke mocktail op tafel. Deze worden enkel vervaardigd met verse en natuurlijke ingrediënten en gebruiken ongeraffineerde suikers voor een kwalitatieve mocktail. Geen artificiële kleur- noch smaakstoffen en bewaarmiddelen worden gebruikt. Door pasteurisatie zijn de flessen 1 jaar gesloten houdbaar. Na het openen zijn de flessen gedurende 2 dagen koel houdbaar.

Beschikbaar in volgende smaken : Appel/Thym, Basilicum/Vlierbloesem, Rode Biet/Gember, Ananas/Vanille, Groene Thee/Sinaasappelbloesem, Citroengras/Chili, Framboos/Lavendel. Deze mocktails kan je als apert gebruiken, doch ook combineren met gerechten aan tafel, zodat ook BOB eens aantrekkelijke smaakcombinaties aangeboden krijgt. Te proeven op onze Opendeur.

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?