B&CO’s Warmste Blondje

Het Warmste Blondje is een blond bier hergist op fles gemaakt door de Brouwerij Van Steenberghe in Ertvelde. Dit bier is op maat gemaakt voor B&CO dat het Warmste Blondje verkoopt ter gelegenheid van de Warmste Week. Als goed doel wordt gewerkt ten voordele van OIKONDE, een vereniging die fondsen werft voor 4de wereld-projecten in Kortrijk. Hun project ‘Start a 2nd Life’ bestaat erin om mensen te begeleiden en ondersteunen die vanuit de opvang opnieuw de stap naar een zelfstandig leven in de maatschappij zetten.

Je kan dit biertje bestellen via de B&CO webshop op volgende link https://www.b-en-co.be/product/bcos-warmste-blondje-75-cl-7/

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?