Franklin&Sons Ltd

NIEUW BIJ B&CO Fine Wines & Spirits !!

De producten van Franklin & Sons zagen het levenslicht in 1886 toen de drie gebroeders Franklin hun zelfgemaakte assortiment frisdranken begonnen te verkopen in 171 High Street, Rickmansworth, Londen. Vandaag, ruim 136 jaar later, behoren de tonics en mixers van Franklin and sons tot de meest authentieke tonics ter wereld, prachtige trendy flesjes, superlekker en een heel “premium style”.

Recent werden de classic Indian Tonic, de Light Tonic, de Ginger Ale en de Pineapple Mixer beloond met een GOLD MEDAL tijdens de verkiezing van de Britse
“Bartenders brand awards 2022”!

Alle drankjes van Franklin & Sons bevatten alleen natuurlijke aroma’s en extracten. Er komen geen bewaarmiddelen, kleurstoffen of zoetstoffen aan te pas en passen in een vegan voedingspatroon.

TONICS

Classic Indian Tonic, Indian Light Tonic & Mallorcan Tonic. Stuk voor stuk Premium Tonics met prachtige branding, schitterende smaak en 100% natuurlijk !

GINGER ALE & BEER

Ginger Ale is minder uitgesproken en heeft een lichtere gember smaak, daar waar Ginger Beer echt een kruidige heel herkenbare gember smaak. Ideaal bij een hele schare cocktails met rum, whisky, vodka, tequila, …..

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?