Gardet Brut Tradition @ Palais de l’Elysée

Virginie Routes, Sommelière van het Elysée (ambtswoning van president Macron), selecteerde 2 cuvées van onze huischampagne Gardet : de Brut Tradition en de Brut Rosé. Hierdoor wordt opnieuw de uitmuntendheid van onze huischampagne bevestigt.

Franse excellentie wordt ook sedert 8 jaar gewaardeerd in het Britse parlement in Londen. De Brut Tradition vergezelt de parlementsleden al meer dan 8 jaar met trots in de boetiek en het restaurant van de prestigieuze Chamber of Commons.

Sedert voetbalseizoen 2019/2020 is de Brut Tradition ook huischampagne in de VIP-ruimtes van KV Kortrijk ❤️🤍❣️.

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?