B&COSY Premium Gift Shop

Met ons shop-in-shop-project B&COSY breiden we ons reeds uitgebreide assortiment aan wijnen, bieren en spirits uit naar die zaken die het leven mooi en gezellig maken : de gedekte (apero-)tafeloriginele en sfeervolle geurkaarsenleuke tapas-planken, … B&CO wordt zo jouw partner in het betere geschenk, dit zowel voor de vrouw als de man.

Sergio Herman, Pascale Naessens, Vincent Van Duysen, Piet Boon, Anitta Le Grelle…. allemaal namen als een klok met één gedeelde passie : ontwerpen van Glass-, Table-, Kitchen- en Homeware voor het gekende label SERAX. Wij selecteerden de schitterende glazen, borden, ‘pottekes’, fruitmanden, …..van deze designers (BV’s).

In onze zoektocht naar leuke producten zijn we op zoek gegaan naar plaatselijke artisanale projecten. Mon Dada Collections uit Moen is daar een mooie voorbeeld van. Pauline en haar moeder maken kaarsen en potten op een ambachtelijke manier in hun garage. Ze willen luxe en volledig natuurlijke lifestyleproducten aanbieden, zo milieuvriendelijk mogelijk, zonder in te leveren op design. Ze geloven dat natuurlijke geuren een alledaagse luxe moeten zijn en ons leven echt moeten verbeteren. Lees meer…

Petit Patsy is ook een kleinschalig project uit de regio waarbij op een artisanale manier unieke planken worden geproduceerd uit hout van de notelaar. Deze planken doen uitstekend dienst als Tapas- of kaas-plank. Elke plank is uniek ! Weldra beschikbaar…

Een selectie mooi tafellinnen, servetten, keukenhanddoeken, … gemaakt uit vlas …. In standaardmaten en op maat.

Dit project krijgt in deze bizarre tijden geleidelijk aan vorm. ALLES is  ook online bestelbaar met afhaling in onze shop.

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?