Gin Mare Capri

Ter gelegenheid van haar 10-jarig bestaan presenteert Mare Gin een nieuwe gin met opnieuw een Mediterraanse toets. de vermelding Capri verwijst naar het schitterende eiland Capri in de al even prachtig baai van Napels. Het eiland beslaat amper 10 vierkante kilometer oppervlakte en is een toeristische trekpleister omwille van haar heerlijke gastronomie, de schitterende zonsondergangen en haar citroenen. Deze nieuwe gin in een zeer aantrekkelijke fles is dan ook gemaakt met bergamot en citroenen afkomstig van Capri aangevuld met de volgende botanicals: basilicum uit Italië, Arebequine olijven van Spanje, Tijm uit Turkije en Rozemarijn uit Giekenland. Deze versie is door het gebruik van de citrus en bergamot frisser dan de traditionele Gin Mare, zonder evenwel de kruidigheid over het hoofd te zien. Serveren in een ruim glas met veel ijs en wat beste van Citrus al dan niet in combinatie met wat rozemarijn. Cheers !!

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?