Griekenland bij B&CO

Griekenland geldt zo’n beetje als de bakermat van de Europese wijnbouw. Van hier uit hebben de druif en de kunst van het wijnmaken zich geleidelijk aan verspreid langs de kusten van de Middellandse Zee. Naar Oenotria, het huidige Italië bijvoorbeeld. En naar Massilia, nu: Marseille, in Zuid Frankrijk.

Toch had Griekenland tot voor kort geen al te grote faam als wijnland. Veel wijnen hadden te leiden onder gebrekkig wijnmaken. Gelukkig is de Griekse wijnbouw aan zijn lang verwachte tweede jeugd begonnen. Behalve ‘typisch’ zijn de wijnen nu ook lekker! Recent had ik het genoegen om kennis te maken met de wijnen van een aantal mooie domeinen verspreid over het ganse land. Naast een uitmuntend verfijnde Retsina proefde ik fantastisch frisse en elegante wijnen. Een zeer mooie ervaring  – Patrick Tahon

Op vandaag hebben we een 8-tal mooie Griekse wijnen in ons assortiment, komende van de verschillende wijnregio’s. Je kan deze wijnen op deze site raadplegen onder de selectie AANBOD en vervolgens Griekenland als land te selecteren.

Naast wijnen vind je in AANBOD onder de noemer Olijfolie & Zo ook olijfolies en olijven uit Griekenland terug.

KtimaPapaioannou wijngaarden in Nemea
Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?