Shop 24/7 bij B&CO

Onze omgeving evolueert in een razendsnel tempo en we moeten mee op de kar springen. Alhoewel we onze klanten nog het liefst ontvangen in onze conceptstore, opent ook B&CO nu haar webshop. Zo kan je vanuit je zetel 24/7 op verkenning kan gaan in ons uitgebreide aanbod, bestellen en afhalen in onze winkel of desgewenst laten opsturen. Net zoals in onze winkel, waar we het verhaal brengen achter elke fles, hebben we ernaar gestreefd om ook dit verhaal, aangevuld met foto’s via deze webshop bij jou thuis te brengen.

Hierboven een overzicht van de belangrijkste pagina’s van onze webshop. Via het Producentenoverzicht of via de Aanbodpagina kan je grasduinen in ons aanbod en jouw wijnen bestellen. Wij bezorgen jullie die via DPD of haal ze GRATIS af in de winkel, waar ze klaar zullen staan. Eenvoudig niet ?

Produktpagina’s waar besteld kan worden

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?