NEW! Les Sardines Catalanes Rosé 2023 Domaine Lafage (Roussillon, Frankrijk)

Frisfruitige rosé met mooie florale toetsen. Mooi in evenwicht en levendig. All-round rosé voor elke gelegenheid. 🍇 Grenache Gris en Grenache Noir. €8.90 incl. BTW per fles

Domaine Lafage is één van de vaste waarden bij B&Co! Het domein is gelegen in Perpignan in de Roussilllon-wijnstreek op de uitlopers van de Pyreneeën. Een uniek terroir waar Jean-Marc en Éliane (7de generatie) met hun unieke aanpak zowel klassieke als experimentele wijnen maken. Zo bouwden ze een brede fanbase uit over de hele wereld. Ben jij al fan?

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?