NIEUW : FILLIERS GRAIN VODKA

Het creëren van premium spirits is een ambacht die we bij Filliers Distillery met veel passie sinds 1880 doen. Het verhaal begon meer dan 140 jaar geleden met het stoken van een oeroude spirit, namelijk genever. Doorheen de jaren werkten generaties meesterstokers aan nieuwe producten zoals gin en whisky. Het enige wat we nog misten was een premium graanvodka.

Ook hier hebben we nu eindelijk een antwoord voor, dankzij de creatie van drie premium (graan)vodka’s: Filliers Grain VodkaFilliers Lemon Vodka en Filliers Wild Strawberry Vodka.

Deze drie vodka’s worden, net als de overige premium spirits van onze stokerij gedistilleerd in Bachte-Maria-Leerne. “Filliers Grain Vodka is onze eigen interpretatie van deze zeer pure en populaire sterkedrank. Als basis gebruiken we een  graanalcohol van de zuiverste soort op basis van tarwe, geproduceerd via een kolomdistillatie. Deze spirit wordt vervolgens nog een keer gedistilleerd in onze traditionele koperen ketels, waar we een extra graandistillaat aan toevoegen. Het geeft de Filliers Grain Vodka extra diepte in smaak.” aldus Pedro Saez del Burgo, meester-distilleerder.

We brengen, naast de pure graan vodka, ook meteen twee flavoured vodka’s op de markt. Filliers Lemon Vodka, een versie verrijkt met een distillaat van zongerijpte citroenen en citrussap, en Filliers Wild Strawberry Vodka, een versie verrijkt met een distillaat van Belgische wilde aardbeien. Deze bijzondere vrucht komt alleen voor in vochtige bosgebieden met weinig zonlicht.

Met de opening van de terrassen en de zomer die dichterbij komt zijn we zeker dat de cocktails met onze vodka’s een schot in de roos zullen zijn. Van een verfrissende Moscow Mule of Lemon Drop tot een zoete Wild Strawberry Cosmo, geniet van ons vakmanschap. Recepten zie hieronder.

Premium Grain Vodka

Filliers vodka is een ambachtelijke premium geestrijke drank die in onze distilleerderij in Deinze vervaardigd wordt. Deze vodka wordt zorgvuldig vervaardigd door onze meesterstokers, die alleen de beste ingrediënten gebruiken. Het traditionele vakmanschap van Filliers Distillery, ontwikkeld na tientallen jaren distillatie van premium dranken van topkwaliteit, komt volledig tot uiting.

Lemon Vodka

Filliers Lemon Vodka is een smaakvariatie op de originele Grain Vodka, verrijkt met een distillaat van zongerijpte citroenen en citrussap. Het is een verfrissend alternatief voor het origineel, dat je perfect kunt mixen tot een zomerse cocktail of puur kunt drinken met ijsblokjes.

Wild Strawberry Vodka

Filliers Wild Strawberry Vodka is een smaakvariatie met een twist die wat dichter uit de buurt komt. Bij dit recept hebben we onze originele Grain Vodka verrijkt met een distillaat van Belgische wilde aardbeien. (Deze vruchten komen alleen voor in vochtige bosgebieden met gefilterd zonlicht.) Het is een zoet en botanisch alternatief voor het origineel, dat je eenvoudig kunt mixen of puur kunt drinken met ijsblokjes.

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?