Stagiairs van B&CO in Krant van WVL

B&CO werkt jaarlijks samen met hotelscholen Rhizo uit Kortrijk en Ter Duinen uit Koksijde door stageplaatsen aan te bieden voor leerlingen van het 7de jaar Drankenkennis. Op die manier ondersteunt B&CO de opleiding van jong Horeca-personeel. Tijdens deze stages worden de leerlingen ondergedompeld in de wereld van de wijnhandel en ontdekken gaandeweg de flow van het selecteren van wijnen tot de finale verkoop. Bepaalde stages waren zeer succesvol, waardoor stagiairs kunnen doorgroeien binnen het bedrijf. Zo is Anna Victor, een stagiaire van 2017, elke zaterdag actief in de B&CO-shop als Sommelier-Adviseur en hielp ex-stagiair Arnaud Van Haverbeke (nu sommelier bij Vier in Kortrijk)vaak als jobstudent bij de B&CO Ontmoet de wijnmaker Opendeurdagen.

In de voorbije weken hebben we Luna Verbrugge (Ter Duinen Koksijde) en Kjell Verbeese (Rhizo Kortrijk) onder ons vleugels gehad. Beiden verschenen vandaag in een artikel van de Krant van West Vlaanderen over Horeca-stages. Hieronder vind je beide artikels. De stage van Luna Verbrugge is afgelopen sedert enkele weken Niettemin is Luna ook als jobstudent nog actief bij B&CO.

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?