Whisky van de maand : Dalwhinnie 15y

Dalwhinnie 15 years is een echte klassieker binnen het gamma van deze distilleerderij uit de Highlands en één van de hoogst gelegen Distilleries van Schotland op een hoogte van 600 meter. De whisky rijpt gedurende 15 jaar op eikenhouten vaten, goed voor een mooie structuur en diepgang. De Dalwhinnie 15 is een rijke en volle Single Malt met een zeer zachte afdronk. Ideaal dus voor de beginnende whisky-liefhebber.

In het glas heeft de Dalwhinnie 15 years een knisperende en zeer aromatische neus met hints van heide, honing, peer, toffee, wat turf. Zijdezacht in de mond met lang aanhoudende aroma’s van heide, zoetigheid van vanille, gevolgd door diepere smaken van citrus en een vleugje moutbrood. Lang aanhoudende, verrassende intense afdronk die zachtjes begint en vervolgens plaats maakt voor rook, turf en mout.

💡TIP : KOM HEM PROEVEN BIJ B&CO !!!

Ja ook whisky kan je pairen met food. Probeer deze schitterende whisky in combinatie met pure, bittere chocolade(mousse) 😉.

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?