B&CO Openingsuren in Corona-tijden

Een goed glas wijn, bubbels, whisky, …. whatever zorgt voor wat gezelligheid in deze bizarre tijden. Alhoewel wij onze winkel mogen openen, geven we er de voorkeur aan om de winkel gedeeltelijk te sluiten en alzo ook onze verantwoordelijkheid te nemen in de strijd tegen het Corona-virus. Niettemin blijft B&C0 @ Your Service, en wel als volgt :

  • WINKELHIER ONLINE op www.b-en-co.be en ontvang jouw bestelling vanaf 50,00 Eur GRATIS thuis (*) of haal ze op in onze shop (**)
  • WINKELHIER VIA MAIL en geef je bestelling door via wine@b-en-co.be en ontvang jouw bestelling GRATIS thuis (*) of haal ze op in onze shop (**)
  • WINKELHIER TELEFONISCH en vraag ADVIES of geef je bestelling door op 056/72 41 20. We bespreken dan levering-of afhalingsmodaliteiten.

(*) Levering is gratis in een straal van 15km rond Kortrijk. De op de webshop aangerekende kosten worden terug gegeven ovv een waardebon die 3 maand geldig blijft. Idem voor online of telefonische bestellingen.

(**) Afhalen in onze winkel kan tijdens de hierboven vermelde openingsuren.

STRIKTE TOEPASSING CORONA REGELS BIJ AFHALING Enkel zaakvoerder Patrick Tahon is aanwezig in de winkel en waakt over de toepassing van de door de overheid opgelegde Corona-regels, zijnde : INDIVIDUEEL shoppen (niet met 2 of meer personen) – Houden van ‘Social Distance’ van anderhalve meter – Ontsmetten van handen (gel ter beschikking) – Bij voorkeur elektronische betaling, … Zie ook afbeelding hieronder.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen: