Ook in januari verwen je personeel en klanten

Finally 2021….. We hopen allemaal dat we ons normale leven terug krijgen en zo ziet het er normaliter ook uit !

In de maand januari is het nog steeds de ideale periode om jouw klanten en medewerkers te bedanken ! Nu er ook geen mogelijkheid is tot nieuwjaarsreceptie kan je jouw medewerkers bovendien een verwennen met een aperopakket met een goed flesje en wat versnaperingen. B&CO bespreekt deze mogelijkheid graag met jullie. We staan ook nog steeds ter beschikking voor onze ‘Cheers to happy moments’-giftboxen.

Voor grotere hoeveelheden vanaf 200 exemplaren kunnen de ‘Cheers to Happy Moments’ gepersonaliseerd worden. Ook de kisten kunnen volledig op maat aangeleverd worden !

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Chat
Hulp nodig?
wine@b-en-co.be