B&CO Inspiratieboxen

De B&CO Sommeliers maakten een 4-tal Inspiratieboxen die interessant zijn als geschenk maar ook, zoals de naam het zo mooi zegt, om je eens te laten inspireren door nieuwe wijnen en dit al dan niet in combinatie met food.

INSPIRATIEBOX ‘FEEST IN JOUW GLAS’

De B&CO-sommelier selecteerde 3 Feestwijnen voor jou. Een bubbel, een witte en een rode wijn om te ontdekken !

  • Een sprankelende Crémant uit de Loire van Chateau de l’Aulée op basis van Chenin Blanc en Cabernet Franc. Champagne-niveau !! Heerlijk als aperitief.
  • Een heerlijk rijke Chenin Blanc van Domaine Sauveroy uit de Anjou. Eens iets anders dan de traditionele chardonnay-wijnen. Doet het uitmuntend als begeleider van rijker visgerechten en bereidingen met kip, varkens-en kalfsvlees.
  • Een Rode Montagne Saint Emilion van Chateau Vieux Bonneau op basis van hoodzakelijk Merlot-druiven en gerijpt op eikenhouten vaten. De excellente partner avn een stukje wild of gerijpt vlees. 

INSPIRATIEBOX ‘WILDE WIJNEN’

De B&CO-sommelier selecteerde 3 wijnen voor jou die het uitstekend doen bij een stukje wild of gerijpt vlees. De wijnen komen uit verschillende wijnstreken wereldwijd.

  • Een zeer mooie Syrah Grenache van Mas La Chevalière uit de hoger gelegen wijngaarden van de Languedoc. Mediteraans, mondvullend en intens.
  • Een mono-cépage Carinena (Carignan) uit het Noorden van Spanje van Care. Zwart fruit, kruidigheid, wat houtinvloed en medium/full body.
  • Uit de schitterende wijngaarden van de Andes (Chili) een mondvullende Carmenère van het huis Casa Silva. Intense kleur, concentratie, elegante tannines en lange afdronk. 

INSPIRATIEBOX ‘KAAS & WIJN’

Waarom eens niet jouw kaasplank opdelen in 3 gangen ? Wij selecteerden wijnen voor een drie-gangen-kaasmenu. Test het eens uit en je beleeft een gezellige avond !

  • De Puklavec Gomila Furmint 2013 uit Slovenië is een volle vette wijn met frisse zuren die zeer goed combineert met ‘witschimmel’-kazen en geitenkazen.
  • De Didier Desvignes Beaujolais Villages  2016 is een mondvullende wijn op fruit gevinifieerd zonder al te veel houtinvloeden. Ideaal met Harde bergkazen als daar zijn : Tomme, Comté, Beaufort, ….. 
  • Van Schola Sarmenti  uit Puglia in Italië selecteerden we de Corimei gemaakt van gedroogde Primitivo druiven, waardoor wat zoet … een zoetigheid die perfect combineert met blauwgeaderde kazen als Roquefort, Stilton en de Belgische Grevenbroeker.

INSPIRATIEBOX ‘0% ALCOHOL’

Een Inspiratiebox voor diegenen die geen alcohol drinken bestaande uit een flesje 200ml Gimber, een fles 700 ml Nona Alcoholvrije gin, een Mocktail die het ook goed doet bij gerechten en wat tonics van Fevertree.

Smart Shopping

BESTEL JOUW inspiratiebox(en) !!!
Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?