B&COSY stelt voor : Petit Patsy

Voor ons nieuw shop-in-shop project B&COSY Premium Gift Shop werken we samen met lokale artisanale bedrijfjes zoals Mondada Collections met haar schitterende in-en outdoor- kaarsen. Zijn zeer tevreden om je nu ook Petit Patsy voor te stellen.

Het begon allemaal met een idee…

Na een jarenlange onderwijscarrière was Patsy toe aan een pauze. Tijdens die periode liep ze een jeugdvriend tegen het lijf. Hij werkt als boomverzorger en heeft een zagerij in Bourgondië. Het duurde niet lang voor de vonk oversloeg om ook iets met hout te beginnen.

Ecologie, gezonde voeding en authentieke materialen zijn altijd haar passies geweest. Opeens klopte het allemaal en niet lang daarna was ‘Petit Patsy’ geboren.

Ecologie en duurzaamheid zijn voor haar heel belangrijk. Ze gebruikt uitsluitend gecertificeerd hout uit België en Bourgondië. Het zijn voornamelijk de harde en edele houtsoorten zoals kastanje, eik, acacia, fruithout en notenhout die gebruikt worden. Het grote voordeel van lokaal hout is de afwezigheid van transport pesticiden.

Ze laat zich vooral inspireren door de ruwe plank. Hierdoor is elke snij- serveerplank uniek van vorm. De artisanale creatie van mooie en duurzame objecten in open lucht bezorgt haar een grote voldoening.

B&COSY biedt deze unieke producten vanaf nu aan in haar winkel. Stuk voor stuk ‘Pièce Uniques’. Deze enig mooie planken kunnen dienen als snijplank, als tapasplank, … en zijn gemaakt voor het leven en zelfs de volgende generatie dixit Patsy. Een uniek geschenk dus !


Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?