B&COSY stelt voor : Mon Dada Collection

Met B&COSY breiden we ons reeds uitgebreide assortiment aan wijnen, bieren en spirits uit naar die zaken die het leven mooi en gezellig maken : de gedekte (apero-)tafel, originele en sfeervolle geurkaarsen, leuke tapas-planken, … B&CO wordt zo jouw partner in het betere geschenk, dit zowel voor de vrouw als de man. Dit project krijgt in deze bizarre tijden geleidelijk aan vorm, want we wensen alles ook online bestelbaar te maken enkel met afhaling in onze shop. We voorzien dat alles beschikbaar zal zijn vanaf 15 november.

Makes Life Smell Better in a Natural way

Hieronder stellen we onze eerste nieuwe partner voor : MON DADA COLLECTIONS.

Het verhaal van Mon Dada begint in een klein appartement in New York City. Daar had Pauline een visie op haar ideale merk. Het combineerde volledig natuurlijke producten met een doordacht ontwerp, een lage ecologische voetafdruk en een geweldige klantervaring. En dus ging Pauline op zoek naar haar eerste product: een volledig natuurlijke geurkaars. Geïnspireerd door de betonnen stad en geobsedeerd door vakmanschap, begon ze ook haar eigen betonnen potten voor de kaarsen te maken. Pauline noemde de vlaggenschipreeks van Mon Dada toepasselijk ‘The Urban Collection’. Stuk voor stuk uniek in grootte, design en volume. Uiteindelijk besloot Pauline haar merk naar haar thuisland België te brengen, waar Mon Dada’s nummer één fan alias “Mom Boss” zich bij het team voegde. Nu maken Pauline en haar moeder de kaarsen en potten op een ambachtelijke manier thuis in België als een echt familiebedrijf. We willen luxe en volledig natuurlijke lifestyleproducten aanbieden, zo milieuvriendelijk mogelijk, zonder in te leveren op design. Wij geloven dat natuurlijke geuren een alledaagse luxe moeten zijn en ons leven echt moeten verbeteren. Wij zijn een milieubewust bedrijf en kiezen ervoor om recyclebare of herbruikbare verpakkingen en verzendmaterialen te gebruiken.

Mon Dada Collections heeft 4 geuren in haar assortiment :

  • BLACK SEA : aangenaam, zacht, eenvoudig. Tonen van Citrus, Zeezout, Ozon, Amber en donkere musk.
  • FIRE ME UP : Sexy, mannelijk, gedurfd en complex. Warme kruiden, zoete Cubaanse tabak en een vleugje cognac. Smokey eiken en wierook worden gecombineerd met donkere musk om deze persoonlijkheid compleet te maken.
  • DOWN TO EARTH : sensueel, boeiend en intrigerend. Salie, Sinaasappel, pompelmoes, lavendel, eikenmos, amber en tonkaboon.
  • DESIRE SKY : Levendige en sprankelende fruitmix met aromatische bloemen en exotische houtsoorten.Yuzu, peer, mandarijn, citroen, anijs en ylang-ylang (in zomer of op bestelling)

Mon Dada Collections bestaat uit :

  • URBAN Candle : Unieke Mon Dada potten gevuld met geurkaars. Binnen dit gamma is tevens een geurdiffuser beschikbaar
  • URBAN OUTDOOR : Unieke Mon Dada potten gevuld met geurkaars In zomer met anti-mug-geur.
  • BLACK Candle : Aantrekkelijke geurkaars in zwarte stenenpotjes. Eveneens diffuser beschikbaar.
Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?