B&COSY stelt voor : Inku by Sergio Herman for Serax

Het was het Japanse gevoel van verfijning en onvolmaakte perfectie dat topchef Sergio Herman kon doordringen in het gloednieuwe Inku-servies. Het is serviesgoed met duidelijke verwijzingen naar schelpvormen, bloesems en de abstracte structuren van de natuur. “Met Inku-serviesgoed kunnen we niet alleen het bord mooi decoreren, maar ook tafels met bloesems in keramiek compleet maken”, zegt Herman, die het servies gaat gebruiken in de gloednieuwe Le Pristine brasserie in Antwerpen. “Ik zie het niet alleen als onze taak om mensen culinair te inspireren, maar dat wil ik ook creëren met tafeldecoratie.” 

Om het plaatje tafeldecoratie helemaal perfect te maken, wordt de collectie aangevuld met prachtig fijn glaswerk.


Elegance is not about being noticed. It’s about being remembered

Giorgio Armani
Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?