B&COSy stelt voor : Pure Blue by Pascale Naessens for Serax

Terwijl iedereen thuis bleef tijdens de nationale lockdown, trok Pascale Naessens zich terug in de cocon die haar werkplaats is. Ze bracht daar vele dagen en nachten door, weg van de buitenwereld, die steeds angstaanjagender leek te worden. “Ik heb me gefocust op het maken van nieuw serviesgoed”, zegt Pascale. “Achteraf gezien was het een heel vreemde, zij het productieve periode”. Pascale hoefde niet zoveel experimenten uit te voeren om haar nieuwe azuurblauwe serviesgoed te maken. ‘Het was er allemaal al. We waren op vakantie kort voordat de opsluiting begon en elke nacht lag ik daar te denken aan de dingen die ik wilde ontwerpen, over de vormen en de kleuren. Tegen de tijd dat ik klaar was om aan de slag te gaan, had ik al een hele collectie in gedachten. Het enige dat overbleef was om het te produceren.

” Waar het nieuwe servies qua look en feel naadloos aansluit bij de vorige Pure-collecties, is de azuurblauwe kleur zeker een blikvanger. “Deze kleur past zo mooi bij eten, ook al is blauw niet de meest voor de hand liggende kleur. Ik heb veel tijd besteed aan het zoeken naar de perfecte tint. Dit servies heeft de perfecte balans tussen grijs, blauw en paars. ” Naast het servies lanceert Pascale ook keukenmessen in twee verschillende stijlen: zwart, strak ABS en natuurlijk olijfhout. De essenhouten serveerschalen passen mooi bij de houten lepels uit de Pure collectie. “Alle items van de Pure-lijn kunnen worden gecombineerd. Ik vind het geweldig als alles er niet precies hetzelfde uitziet, als je kleuren en materialen mixt. Het voegt een persoonlijker tintje toe aan je tafelsetting. “

The details are not the details…They make the design.

Charles Eames
Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?