B&COSY stelt voor : Tea-light Raclette

Lumi is een Raclette-set die werkt op theelichtjes. Gezelligheid troef dus. 

Smelt net zo snel als met het elektrische apparaat!
Raclette is een typisch gerecht in Frankrijk en Zwitserland. Tijdens de maaltijd smelt iedereen verschillende soorten kaas. De gesmolten kaas combineer je met aardappelen, verschillende soorten gerookte ham, gryson, hesp met truffel of ander charcuterie ..... Met de Lumi Raclette-set smelt je kaas net zo snel als met een elektrisch apparaat. Maak gebruik van grote theelichten, of gebruik er 2 à 3 per set.  Iedereen heeft zijn eigen braadpan en kan op elk moment, onafhankelijk van elkaar, stoppen. Deze mooie individuele sets laten je tafel er prachtig uitzien

Praktische en milieuvriendelijke raclette set
Je hebt geen elektriciteit nodig om je kaas te laten smelten. Geen stekker en kabel meer tussen de benen,  geen overmatige hitte meer en geen groot racletteapparaat dat de hele plaats op tafel inneemt.
 
Een 'nomadische' raclette-set
Lumi is een innovatief product door de mogelijkheid te bieden om het overal mee naartoe te nemen. Heel compact !
 
Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?