Chateau de La Gardine op Open Bottle Days

Chateauneuf-du-Pape Frankrijk

Château de la Gardine, ontstaan in 1945, is een naam als een klok in Chateauneuf-du-Pape. Dit wijndomein is de verpersoonlijking van een schitterende ontmoeting tussen mens en terroir. Opgericht door Gaston Brunel die aan zijn nakomelingen een prachtig patrimonium heeft nagelaten. Generatie na generatie werden hier schitterende wijnen voortgebracht, met respect voor natuur en terroir. Vandaag exploiteren Maxime, Patrick en Philippe Brunel, met dezelfde passie als hun voorvader, dit 72 ha grote wijndomein, waarvan 52 ha beplant met wijngaarden, in het hart van de Côtes du Rhône.

Van dit schitterende wijnhuis zal je vanzelfsprekend hun prachtige witte en rode Chateauneuf-du-Pape-wijnen kunnen proeven, evenals de mooie Côtes du Rhône Villages van Rasteau, Gigondas, Vacqueyras een uit de Noordelijke Rhône een mooie Saint Joseph.. Chateau de la Gardine is eveneens eigenaar van Chateau Saint Roch in Lirac.

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?