Chateau Panchille op Open Bottle Days

Bordeaux Frankrijk

De gepassioneerde eigenaars Pascale en Geraldine Sirat hebben in de voorbije jaren veel geïnvesteerd in hun wijngaarden, die een oppervlakte hebben van ongeveer 20 hectare. De rode druivensoorten zijn typisch Bordelees : 86% Merlot – 12% Cabernet Franc – 1% Malbec – 1% Petit Verdot. De witte wijn wordt gemaakt van 60% Sauvignon en 40% Sémillon. Ook in de chai werd geïnvesteerd in nieuwe Inox tanks. 90 hl.

Wij hebben volgende wijnen in het assortriment die we laten proeven : de schitterende witte wijn Blanc de Fernand, de rode Chateau Panchille en de topcuvée Alix. Voor de gelegenheid maken we ook kennis met hun Panchille rosé gemaakt van 50% Merlot en 50% Cabernet Franc. Stuk voor stuk pareltjes tegen een aantrekkelijke prijs !

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?