Het voorjaar staat in het teken van ontdekken!

Februari/maart is de perfecte periode om kwaliteit van de nieuwe jaargangen te controleren, nieuwe wijnen te ontdekken en wijnhuizen te bezoeken! Zo blijven we jullie verrassen en prijs-kwaliteitverhouding garanderen.🤩

Dit jaar hebben we verschillende beurzen bezocht zoals 3 dagen Wine Paris voor de Franse wijnen en 3 dagen ProWein in Düsseldorf voor wijnen afkomstig van Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Italië en ver daarbuiten!

Anna is op bezoek gegaan in de Bordeauxstreek om de veranderende streek eens opnieuw onder de loep te nemen! Ze ontdekte zeer interessante, innovatieve visies en moderne aanpakken in het voorheen gekende oer klassieke Bordeaux. Dit is een noodzakelijke switch voor de Bordelese wijnmakers die niet onder een gekende appellatie vallen, bijvoorbeeld Bordeaux Supérieur, Entre-Deux-Mers,… Hier kan je wit, rosé, rood en zoet vinden dat hoog scoort op prijs-kwaliteit. B&Co biedt meerdere wijnhuizen uit deze appellaties aan: Château Lestrille, Château Lauduc, Château Panchille, Vignobles Buffeteau.

En MORE TO COME want Patrick vertrekt eind maart op wijnreis naar Zuid-Afrika!.. 🇿🇦

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?