Leen Veys met pensioen

Op 31 oktober heeft onze jarenlange trouwe medewerkster Leen Veys het B&CO-schip verlaten om te genieten van een welverdiend pensioen. Reeds lang voor onze overname was Leen actief in de zaak. Zij kan dan ook zo’n beetje aanzien worden als het geheugen van B&CO. Zij was actief als administratieve duizendpoot, maar ook als gezicht in de winkel. Voor velen onder jullie dus geen onbekende. @Leen : bedankt dat we jarenlang op je konden rekenen als een loyaal lid van het B&CO-Team. Het ga je goed !! Geniet met volle teugen van jouw welverdiend pensioen !!

In de shop wordt Leen vervangen door Isabelle Ghekiere, die nog 25 jaar te werken heeft alvorens met pensioen te gaan. Isabelle was jarenlang actief in wijnbar La Cacahuete in Wevelgem. Vervolgens samen met Miguel en Fré, de drijvende kracht achter het schitterende Italiaanse Restaurant Aroma in Kortrijk. Na de sluiting van dit restaurant ging Isabelle aan de slag bij één van onze wijn-en spirits-leveranciers als sales voor West-Vlaanderen. Zij kent dus het klappen van de zweep. @Isabelle : veel succes en welkom in de B&CO-familie.

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?