NIEUW : Ardbeg Wee Beastie 5 Years 47,4°

Ardbeg 5 years Wee Beastie is een nieuwe single malt whisky van deze distilleerderij uit Islay. De Wee Beastie is één van de jongste whisky’s die Ardbeg op de markt heeft gebracht. Ondanks z’n jonge leeftijd staat deze whisky bekend als ‘a monster of a dram’ met een robuust en uitgesproken karakter. In de Ardbeg 5 years Wee Beastie proef je alle het goede van deze distilleerderij terug. Rook voert de boventoon, maar er is nog veel meer te ontdekken in deze whisky, die in ex-sherryvatenheeft gerijpt. In de neus volle tonen van zwarte peper in combinatie met dennenhars en rook. Mooie rijke, smaakvolle en evenwichtige whisky met zoeitigheid en kruidigheid (uit de vatrijping), chocolade, teer, as en ziltige toetsjes. Lange afdronk die een combinatie is van zoet, zilt en wat sappig gerookt vlees.

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?