Nieuw Releases van Kilchoman

Kilchoman is een Schotse whiskydistilleerderij gelegen op het eiland Islay gestart in Juni 20O5. Het is de eerste nieuwe distilleerderij op het eiland Islay van de afgelopen 124 jaar. Kilchoman kan aanzien worden als een ‘farm-distillery’ aangezien ze voortspruit uit een boerderij. Het gehele proces, vanaf het verbouwen van de gerst tot aan het bottelen vindt plaats op Rockside Farm, aan de noordwestkant van het eiland.

Van deze interessante whiskyproducent hebben we 4 nieuwe, meestal limited, releases :

  • Kilchoman Fino Sherry Cask Matured 2020 : 100% gerijpt op Vino Sherry vaten van het Sherryhuis Miguel Martin
  • Kilchoman 2015 5 years Pedro Ximinez 58,8° : Single Cask exclusief gerijpt op Pedero Ximinez casks. 5 jaar oud. Nectar-botteling
  • Kilchoman 2013 7 years Single Cask Bourbon 53° : Single Cask exclusief gerijpt op Bourbon vaten gedurende 7 jaar. Nectar-botteling.
  • Kilchoman 100% Islay10th Edition 50° : 10 de uitgave al van deze legendarische reeks. 100%Islay gerijpt op combi van Bourbon en Sherry casks.

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?