Terre de Rêves van Anita Le Grelle

In 2013 besloot Anita Le Grelle op een dag om een van haar oudere kunstwerken te ontmantelen. Met de overblijvende klei maakte ze een mal in de vorm van een klein kommetje. Dat kommetje werd een bord, dat op zijn beurt weer een schaal werd … Voordat ze het wist was Terres de rêves uitgegroeid tot een succesvolle servieslijn, die jaar na jaar nog verder wordt uitgebreid met een scala aan keuken- en tafel- en badkameraccessoires, vazen, kruidenpotten en lampen.

B&COSY TIP

Heel mooi en praktisch als tapas-en apert-bordje. Kies een vierkant onderbord en speel met de kleuren en de hoogte van de potjes. De aardse kleuren combineren heel mooi. In de Bowls kan je chips, wortels, … presenteren. Potjes kunnen ook apart gebruikt worden als potje voor sauzen bij bvb fondue. De volledige collectie vind je hieronder.


Anita Le Grelle

“Ik heb vijf kinderen. Toen mijn laatste kind het ouderlijke huis verliet om in Engeland te gaan studeren, had ik ineens een zee van tijd en kon ik me voor het eerst volledig richten op mijn werk.” De energieke Anita Le Grelle zit tot wel twaalf uur per dag in haar atelier. Daar vertaalt ze haar immense creativiteit onder meer in haar Terres de rêves-lijn voor Serax. In natuurlijke tinten die verwijzen naar de aarde, de lucht en de oceaan, blijft ze haar droomwereld uitbreiden. Vertrekkend vanuit iets dat ze mist, of als creatief protest tegen alledaagse voorwerpen die ze simpelweg niet aantrekkelijk of bruikbaar genoeg vindt, brengt Anita Le Grelle keramiek tot leven. De verfijnde uitstraling en de verschillende glazuurlagen kenmerken de hele lijn.

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?