Valentine Gift Box Chocolade/Wijn/Bubbels

Wijn/bubbels en chocolade vormen de perfecte combinatie voor een uniek Valentijn-geschenk. B&CO combineert voor jou een exquise fles wijn/bubbels met een Wine Pairing Box van het gekende Belgische chocoladehuis NEUHAUS. Hieronder meer uitleg. De boxen kunnen online besteld worden en afgehaald worden in de winkel. Indien je het wenst kan je het pakket ook aan huis laten leveren !

Valentine Chocolate & Champagne box

Champagne is net als chocolade hét product van echt vakmanschap en een heerlijk metgezel voor pralines. Het inspireerde de Maîtres Chocolatiers van Neuhaus om vier meerlaagse pralines te maken die perfect passen bij bepaalde types champagne. In de doos zitten er 24 stuks. Alle uitleg over combinatie met bubbels staat in het bijgevoegde ‘ Sommelier Champagne Selection Guide’, een verzorgd boekje in de doos. Alle pralines zijn ‘Alcohol Free’.

Deze Neuhaus chocolade-box wordt vergezeld van een uitmuntende fles Champagne Palmer Brut Réserve 75cl, eveneens voorzien van de nodige uitleg. In de LUXE-versie bevat dit pakket 2 Palmer Champagne-glazen.

Valentine Chocolate & Wine box

Deze Neuhaus Wine Pairing Box wordt gecombineerd met een fles Fosso Corno Mayro, een Italiaanse Montepulciano d’Abruzzo 75 cl, eveneens voorzien van de nodige uitleg.

Wijn is net als chocolade hét product van echt vakmanschap en een prachtige metgezel voor pralines. De Maîtres Chocolatiers van Neuhaus werden geïnspireerd om zes meerlaagse pralines te maken die perfect passen bij bepaalde types wijnen. Van elk soort bevat de doos 4 stuks. Alle uitleg over combinatie met wijn staat in het bijgevoegde ‘ Sommelier Wine Selection Guide’, een verzorgd boekje in de doos. Alle pralines zijn ‘Alcohol Free’.

Facebook
LinkedIn
Email

Bezoek B&Co voor advies op maat, voor topkwaliteit tegen een correcte prijs én dit in elke prijscategorie. B&Co is horeca partner en specialist op vlak van relatiegeschenken. In onze aangename conceptstore met industriële look vindt u een ruim aanbod kwalitatieve wijnen, sterke dranken, gins en tonics en cocktails.
Meer over B&Co…

B&Co Instafeed

Probeer deze eens!

Volg een opleiding bij ons

In onze nieuwe conceptstore hebben we een polyvalente ruimte die we ook als opleidingslokaal gebruiken. Via de ‘B&CO Academy’ kunnen wij je nog beter informeren over de wondere wereld van wijnen en spirits.
Lees verder

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info

Waarschuwing

Deze B&CO webshop bevat informatie over alcoholhoudende dranken en is bedoeld voor volwassenen.

Gelieve daarom uw leeftijd te bevestigen:

Hulp nodig?